Ajattelin vielä kuitenkin raapustaa tänne jotain, kyseessä kuitenkin lähinnä tuo Slayerista tutun Jeff Hannemanin kuolema, joka kuoli siis 2.5.2013.

En itse oikeastaan mikään Slayer-fani ole ikinä ollut, enkä sitä pahemmin kuuntele muutenkaan, pisti vaan taas miettimän tätä elämää, tai sen pituutta. Mieshän oli kuitenkin 49-vuotias, eli reilusti vanhempi mitä yleensä rokkarit kuollessaan, vai pitäiskö sanoa tässä tapauksessa hevarit. 

Kuolinsyyksi taidettiin kertoa maksasairaus, ja väkisinkin tulee mieleen alkoholin liikakäyttö. Toki se voi olla muustakin, mutta kun ollaan kuitenkin musiikkipiireissä, niin eihän se siellä ole ihmeellinen juttu, harmi vain. 

Slayerkin on vielä siinä mielessä jännä bändi,(tai siinä mielessä, en tiedä onko se muuten) että rumpalia lukuunottamatta jäsenet ovat pysyneet alkuperäisinä. Mistä lie saavat uuden kitaristin, tai eihän se minua niin oikeastaan kiinnosta. 

Joka tapauksessa, surullinen asiahan se ihmisen kuolema aina on, enpä sanoisi, että iloitsisin edes vihamieheni kuolemasta (joskaan semmoisia edes olisi).

Tämä nyt oli vähän tällainen kirjoitelma, mutta enpäs kai osannut tämän paremmin tai oivaltavammin spekuloida tätä aihetta. Ehkei tarvitsisikaan. Mietin kyllä muutenkin liikaa.